Showbiz

#telenvole #premii grammy #daddy yankee #thalia #diva #latino #pop

Thalia a inregistrat "Ten Paciencia" cu Daddy Yankee

Celebra interpreta latino, Thalia , a inregistrat de curand un remix al single-ului „Ten paciencia”, realizat in colaborare cu artistul reggaeton Daddy Yankee , conform cronica.com.mx.

 

Cantareata mexicana si portoricanul laureat al premiului Grammy pentru albumul „Bario Fino”, in 2005, s-au intalnit pentru a realiza o noua versiune a piesei „Ten paciencia”, primul extras pe single de pe albumul „Lunada”.

„Intotdeauna l-am admirat pe Daddy Yankee si succesul sau. Pentru mine este foarte imporatanta aceasta colaborare cu el”, a declarat Thalia intr-un comunicat de presa.

"Bandita", dedicatie pentru fiica Thaliei, Sabrina Sakae  

LP-ul „Lunada” a fost scos pe piata pe 24 iunie 2008 si contine 9 melodii, printre care se gaseste si „Bendita”, piesa dedicata de Thalia, fiicei sale Sabrina Sakae.

 

Ariadna Thalia Sodi Miranda, mai simplu Thalia, este o cantareata si artista mexicana de succes, multilaureata a premiilor Grammy Latino si Billboard Latino. Este recunoscuta ca fiind „Regina Telenovelelor” si asta datorita faptului ca rolurile sale in telenovele au avut succes, chiar si in tarile non latine, castigandu-si peste un miliard de telespectatori in toata lumea.

Thalia, o adevarata diva  

Thalia a castigat numeroase premii in Mexic ca muziciana si actrita . Insa, pe langa faptul ca este apreciata in aceste domenii culturale, diva latino este si o femeie de afaceri de succes, designer de moda, producator si scriitor.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea