Showbiz

Testamentul lui Ledger a fost deschis

Actorul , care a incetat din viata pe 22 ianuarie, si-a incredintat un testament redactat in 2003, inainte de casatoria cu si nasterea fiicei sale , unui notar australian, informeaza purepeople.com.

Fiica actorului si fosta lui iubita, actrita Michelle Williams , nu au fost mentionate in testament. Rudele lui Heath Ledger au spus sambata ca vor avea grija de Matilda si de mama acesteia, chiar daca lor nu li s-a lasat nimic.

“Fetita este prima pe lista noastra de prioritati, iar Michelle este parte din familie. Vom avea grija de ele, asa cum Heath ar fi vrut sa fie”, a spus Kim Ledger, tatal actorului nominalizat la nominalizat la Oscar pentru rolul din Brokeback Mountain.

In acest moment, averea lui Heath Ledger de pe teritoriul american consta intr-un cont bancar in valoare de 100.000 de dolari, un automobil Toyota Prius in valoare de 25.000 de dolari si alte bunuri si obiecte personale , in valoare de 20.000 de dolari. Cea mai mare parte a averii actorului se afla, insa, in Australia, locul unde s-a nascut.

Heath Ledger, in varsta de 28 de ani, a murit anul acesta pe 22 ianuarie, din cauza unei supradoze accidentale cu medicamente.

Parintii lui Heath vor avea grija, in continuare, de micuta Matilda, fiica regretatului actor si a actritei Michelle Williams.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer Brokeback Mountain

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea