Showbiz

#2011 #terminator 5 #mcg #christian bale #terminator salvation

Terminatorul se va intoarce pentru a 5-a oara in 2011!

Producatorii din cadrul companiei Halcyon se ocupa deja de realizarea celei de-a cincea parti a seriei Terminator . Regia va fi responsabilitatea lui McG, cel care si-a pus semnatura regizorala si pe terminator salvation, informeaza Variety.

Anuntul a fost facut in cadrul Festivalului de Film de la Dubai care se desfasoara in perioada 11-18 decembrie. Producatorii nu au decis deocamdata unde vor avea loc filmarile pentru Terminator 5 , se pare insa ca Dubai ar fi o locatie foarte atragatoare. Christian Bale va reveni in rolul lui John Connor , filmul urmand sa fie lansat in 2011.

Initial producatorii de la Halcyon nu au dorit sa inceapa lucrul la Terminator 5 inainte de lansarea lui Terminator Salvation. Insa reactiile pozitive venite din partea presei si a fanilor dupa vizionarea materialelor video si a noilor trailere, i-au determinat pe acestia sa demareze inca de acum proiectul cinematografic.

Terminator Salvation, partea a patra a francizei, va avea premiera pe 22 mai 2009 si ii are in distributie pe Christian Bale, Sam Worthington, Bryce Dallas Howard si rapper-ul Common.

Urmareste noul trailer al filmului Terminator Salvation.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea