Showbiz

#rock #ac/dc #concert #bucuresti #festival #bucharest rock arena #anunt

Teapa AC/DC, semnalata si pe site-ul trupei

Reclama mincinoasa privind concertul AC/DC de la Bucuresti a ajuns si la urechile trupei. Pe site-ul formatiei  a aparut un comunicat in care oficialii AC/DC negau informatiile referitoare la aparitia grupului pe 31 mai, in cadrul zilei a 2-a a festivalului Bucharest Rock Arena.

In acelasi anunt se arata ca biletele pentru eveniment au putut fi cumparate online, precum si de la diferite puncte de vanzare din Capitala. De asemenea, fanii AC/DC sunt sfatuiti sa verifice lista de concerte de pe site-ul oficial al grupului.

Anuntul amanarii festivalului a fost facut marti seara printr-un comunicat de presa trimis de Eran Douchan, unul dintre reprezentatii PlayCool, firma organizatoare a evenimentului.  

De altfel, de pe site-ul festivalului au disparut toate detaliile legate de Bucharest Rock Arena, in locul lor aparand urmatorul anunt:

“PlayCool anunta amanarea bucharest rock arena pana la o data care va fi comunicata ulterior. Motivele amanarii sunt de natura organizatorica si vor fi comunicate in detaliu in urmatoarele zile. Mentionam faptul ca Bucharest Rock Arena NU se anuleaza ci doar se amana. Revenim cu amanunte curand.”
 
Pana in acest moment cei de la PlayCool nu au putut fi contactati pentru a oferi explicatii referitoare la amanarea festivalului. Cei care si-au cumparat deja bilete la Bucharest Rock Arena isi vor recupera integral banii incepand cu data de 15 aprilie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea