Showbiz

#taylor swift #favorita #rol #supergirl #eroina

Taylor Swift - favorita producatorilor pentru rolul de Supergirl

Dupa ce s-a vorbit mai tot anul de ea, cantareata de country Taylor Swift este gata sa faca tranzitia de la muzica la film. Swift este optiunea principala a producatorilor pentru rolul protagonistei din filmul , anunta aceshowbiz.com.

Cantareata in varsta de 20 de ani isi va face debutul pe marele ecran cu o scurta aparitie in comedia romantica si este timpul pentru o noua Supergirl ”, a declarat pentru Bang Showbiz unul dintre producatorii noului film.

“Mai multe actrite tinere sunt considerate pentru rolul principal din Supergirl, iar Taylor este prima pe lista. Are tot ce-i trebuie pentru a fi un model pozitiv pentru tinerele de azi”, a spus aceeasi sursa.

Supergirl a aparut pentru prima data pe ecrane in 1984 si a fost interpretata atunci de Helen Slater.

Taylor Swift este una dintre cele mai premiate si discutate artiste din 2009, intrand si mai mult in atentia publicului dupa incidentul cu Kanye West de la premiile Video Music Awards de anul acesta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea