Showbiz

#taylor lautner #costumul #supererou #strech armstrong

Taylor Lautner va imbraca costumul supereroului Strech Armstrong

, varcolacul plin de muschi din , va imbraca in curand hainele unui erou de super actiune, Strech Armstrong , anunta Variety.

Dupa ce a semnat cu cei de la Paramount pentru rolul principal din action-ul Max Steel, in filmul omonim. Pelicula si personajul sunt bazate pe o jucarie Hasbro, foarte populara in randul copiilor.

“In ultimii doi ani, Taylor a dovedit ca este un adevarat star in filme cu incasari substantiale. Va aduce un echilibru perfect de energie si forta in rolul acestui supererou cu puteri fantastice. Suntem foarte fericiti ca a acceptat sa-l joace pe Strech”, a declarat reprezentantul celor de la Universal care intentioneaza sa lanseze filmul in martie 2012. Pelicula se anunta un 3D plin de cascadorii si scene de actiune.

in seria Twilight, devenind in scurt timp unul dintre cei mai solicitati si bine platiti actori de la Hollywood. Lautner va putea fi vazut in februarie in comedia romantica Valentine’s Day, la bratul cantaretei de country Taylor Swift.

Pe langa Max Steel si Strech Armstrong, Lautner va incepe cat de curand filmarile la filmul de actiune, Cancun, si la pelicula de aventuri, Northern Lights.

Urmareste trailerul filmului The Twilight Saga: New Moon cu Taylor Lautner:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea