Showbiz

#taylor lautner #salariu #record #film #milioane #dolari

Taylor Lautner - salariu record pentru urmatorul film

Pana anul trecut nimeni nu auzise de Taylor Lautner , varcolacul plin de muschi din seria Twilight . Insa de la lansarea lui New Moon , faima actorului a atins cote pe care putini le-au prevazut.

Lautner a devenit atat de celebru, incat producatorii se bat sa-l aiba in filmele lor, iar mai nou tanarul actor, care nu are inca 18 ani, a ajuns sa fie platit pe centimetru patrat de muschi. Doar asa s-ar putea explica onorariul fabulos pe care Taylor il va primi pentru urmatorul sau rol: 7.5 milioane de dolari! Suma colosala il face pe Lautner cel mai bine platit tanar actor de la Hollywood.

Filmul se numeste Northern Lights si va purta semnatura regizorala a lui John Moore (Max Payne), iar filmarile ar trebui sa inceapa pe 1 aprilie. Pelicula urmareste povestea unui talentat pilot de acrobatii aeriene (Taylor Lautner) care se indragosteste de o colega si intra in conflict cu tatal sau, un miliardar dur si manipulativ.

Rolul tatalui trebuia sa fie interpretat de Tom Cruise, dar acesta s-a retras ulterior din proiect, probabil din cauza ca nici macar salariul sau nu-l depasea pe cel al lui Lautner.

Urmareste trailerul filmului The Twilight Saga: New Moon care l-a propulsat pe Taylor Lautner la statutul de vedeta hollywoodiana:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea