Showbiz

#taylor lautner #new moon #fane #autografe #twilight

Taylor Lautner din New Moon nu vrea sa se intalneasca cu fanele

Numele lui Taylor Lautner este de ceva vreme pe buzele tuturor adolescentelor fane ale seriei Twilight si nu numai. Isteria generata de apartiile lui Lautner in public par sa se extinda si la alte categorii de varsta.

Recent, actorul in varsta de 17 ani, a fost protagonistul unei situatii jenante in timpul unei sesiuni de autografe. Totul a pornit, se pare, de la o fana si mama acesteia, mult mai entuziasmata de intalnirea cu Taylor decat fiica sa.

“Eram la o sesiune de autografe si m-am trezit fata in fata cu o fana si mama ei mai mult decat extaziata. Cand a ajuns in fata mea, mama imi spune ca poarta chiloti cu numele meu si ma intreaba daca nu-i dau autograf pe ei dupa ce gaseste o cale de a-i da jos chiar acolo. Pana si fiica ei a fost jenata de situatie, dar mama i-a zis ca noi (actorii) suntem obisnuiti cu asemenea sesiuni de autografe”.

Dupa acest eveniment, Taylor Lautner nici nu se mai gandeste sa aiba vreodata o intalnire cu o fana, mai ales ca nu vrea sa profite de faptul ca tinerele sunt atat de innebunite dupa el, iar unele sunt mult prea “deschise” pentru gusturile lui.

Deocamdata Lautner se intalneste cu cantareata de country Taylor Swift si in curand va aparea pe ecrane in rolul unui varcolac in sequel-ul New Moon.

Urmareste trailerul filmului The Twilight Saga: New Moon care va fi lansat pe 20 noiembrie:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea