Showbiz

#heaven #concert #tarkan #ciprul de nord

Tarkan, vrajit de fetele de la Heaven

 

Adina, Roxana si Aliana, cele trei membre ale trupei Heaven ,  au fost invitate pe 11 septembrie sa cante in deschiderea concertului lui Tarkan din Republica turca a Ciprului de Nord, tara unde piesa "Sexy Girl" este in heavy rotation la radiouri. 

Starul turc Tarkan s-a declarat incantat de show-ul Heaven si a tinut sa le felicite personal pentru spectacolul oferit. El a mers in culise pentru a face poze cu fetele, a schimba cateva cuvinte si a le spune personal ca prestatia scenica a fost de exceptie, iar melodiile interpretate suna foarte bine live. Acest fapt le-a bucurat foarte mult pe artistele romance, Tarkan primind in dar un CD cu muzica fetelor de la Heaven.

"Ne bucuram cand munca noastra este apreciata, iar cand acest lucru este facut de un artist precum Tarkan nu ne face decat sa ne dedicam si mai  mult muzicii, sa venim cu melodii cat mai bune si sa pregatim show-uri cat mai originale", a declarat Adina.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea