Showbiz

#remake #film #britney spears #quesntin tarantino

Tarantino o vrea pe Britney Spears in "Pussycat"

Dupa ce a cautat actrita ideala printre vedetele porno, regizorul Quentin Tarantino i-a propus si nabadaioasei Britney Spears sa fie protagonista urmatorului sau film, un remake dupa Faster Pussycat! Kill! Kill!, informeaza thetelegraph.co.uk.

In film, Spears ar urma sa fie Varla, lidera unui grup de trei stripteuze in cautare de senzatii tari, care ataca un cuplu in desert. Cantareata, ale carei probleme tin de ceva vreme prima pagina a ziarelor din intreaga lume, este incantata de oferta lui Tarantino , fiind convinsa ca aceasta i-ar putea resuscita cariera in declin.

Britney este atat de entuziasmata de rol, incat nu-i e teama nici de scenele de sex cu femeia pe care o ia ostatica in film si nici de scenele violente, adevarate bai de sange. Quentin Tarantino nu s-a hotarat inca pe cine va distribui in rolurile celorlalte doua stripteuze, dar rolul principal ii va reveni, daca-l accepta, lui Spears.

Britney Spears nu se afla pentru prima oara in postura de actrita. Ea a mai jucat in 2002 rolul principal din Crossroads, interpretand o absolventa de liceu pornita in cautarea mamei sale. Desi filmul a generat incasari frumusele, Britney a fost "recompensata" cu o Zmeura de Aur pentru cea mai proasta actrita.

Trailer Grindhouse



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea