Showbiz

#tara reid #american pie #wedding #dvd

Tara Reid revine in American Pie

Actrita Tara Reid se intoarce la scoala pentru a intra inca o data in pielea personajului din seria American Pie - Vicki Lathum, scrie femalefirst.co.uk.

Cel de-al saptelea film al francizei se va numi American Pie Presents Book of Love si va fi lansat direct pe DVD.

Tara Reid, care incearca sa revina in forta dupa ce inceputul anului 2009 l-a petrectu in clinicile de dezalcolizare, a interpretat rolul lui Vicki in primele doua parti ale seriei.

Actorul Eugene Levy, care a aparut in toate celelate parti, va fi si el prezent in aceasta productie, alaturi de entertainerul Wayne Newton si Sherman Helmsley.

Momentan nu se stie nimic de promisiunea celor de la Universal Pictures , care anul trecut anuntau ca vor sa renunte la aceste sequeluri pentru DVD-uri si sa ii readuca pe marile ecrane pe actorii originali intr-un al treilea sequel.

American Pie (1999) a avut incasari de 235 de milioane de dolari si un buget de numai 11 milioane. American Pie 2 (2001) a incasat aproape 288 de milioane de dolari cu un buget de 30, iar utima parte a seriei, care a ajuns pe marile ecrna, American Wedding, a incasat 231 de milioane de dolari.

Urmareste trailerul filmului American Wedding

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea