Showbiz

Tamara Buciuceanu-Botez va fi sarbatorita la TIFF 2008!

Editia din acest an a Festivalului de Film Transilvania (TIFF) va sarbatori o alta figura marcanta a teatrului si filmului romanesc.

Va mai aduceti aminte de filmul a filmului la rolul-cult al profesoarei acre Isoscel din seria Extemporal la dirigentie, Rock’ n’ Roll, pana la recenta aparitie alaturi de , " Gaitele ", este una dintre comediile spumoase ale cinematografului romanesc. In distributia filmului, alaturi de , Gheorghe Dinica, Ovidiu Iuliu Moldovan, Coca Andronescu, Ileana Stana Ionescu sau Tora Vasilescu.

In al saptelea an al TIFF-ului, Tamara Buciuceanu-Botez se alatura altor actori romani de marca, omagiati in editiile precedente ale festivalului prin acordarea Premiului pentru intreaga cariera : Dorel Visan, Victor Rebengiuc, Gheorghe Dinica, Stefan Iordache, Ioana Bulca si Irina Petrescu.

Video Tamara Buciuceanu-Botez


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea