Showbiz

#cinema #film #festival #venezia #sylvester stallone #premiu

Sylvester Stallone premiat la Venetia

Sylvester Stallone va fi recompensat pentru contributia sa la dezvoltarea cinematografiei mondiale de organizatorii Festivalului de Film de la Venetia, anunta presa americana.

Astfel, Sylvester Stallone va primi premiul Jaeger-LeCoultre Glory to the Filmmaker, o distinctie care se acorda personalitatilor care au marcat cinematografia contemporana.

Organizatorii Festivalului de la Venetia au declarat despre Stallone ca este un "cineast foarte original si plin de tandrete, chiar si atunci cand este plin de sange" si ca "a explorat zonele cele mai stralucitoare, dar si cele mai intunecate ale visului american".

"Intotdeauna am visat sa fiu recompensat de Mostra venetiana. Acum ca acest lucru s-a intamplat, trebuie sa va spun ca a meritat efortul", a marturisit actorul de origine americana.

In cadrul festivalului de anul acesta de la Venezia vor fi prezentate si secvente din The Expendables , ultimul film in care Sylvester Stallone este protagonist , scenarist si regizor.

Festivalul de Film de la Venetia a ajuns la editia cu numarul 66 si se desfasoara in perioada 2 - 12 septembrie .

Urmareste trailerul filmului Rambo IV .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea