Showbiz

#biografie #film #sinucidere asistata #jack kevorkian #susan sarandon

Susan Sarandon - in biografia lui Jack Kevorkian

Susan Sarandon si John Goodman i se vor alatura lui Al Pacino in filmul "You Don't Know Jack", o biografie a lui Jack Kevorkian , specialistul care asista la sinucideri , informeaza Reuters.

De-a lungul carierei sale de medic, Jack Kevorkian a asistat la mai mult de 130 de sinucideri. Dupa ce a trimis de buna voie emisiunii 60 minute, o caseta in care eutanasia un barbat in stare terminala, Kevorkian a fost condamnat in 1999 pentru crima si a petrecut opt ani in inchisoare, pana in 2007 cand a fost eliberat.

Bazat pe romanul Between the Dying and the Dead: Dr. Jack Kevorkian's Life and the Battle to Legalize Euthanasia, scris de Neal Nicol si Harry Wylie, filmul prezinta transformarea lui Kevorkian, interpretat de Al Pacino. In acelasi timp, filmul prezinta si cazurile de sinucidere asistata , dar si legea pacientului referitoare la dreptul de a muri.

John Goodman il va interpreta pe Neal Nicol, prietenul si colegul lui Kevorkian, inca din 1961 si un sustinator al dreptului unui pacient de a muri. Nicol l-a asistat pe Kevorkian in numeroase cazuri de suicid asistat.

Susan Sarandon o va interpreta pe Janet Good, o activista a drepturilor pacientilor care se imprieteneste cu Kevorkian si ii sustine cauza. Dupa ce ea insasi este diagnosticata cu cancer in faza terminala, Janet apeleaza la serviciile lui Kevorkian si alege singura cand este momentul sa moara, inconjurata de cei apropiati.

Urmareste trailerul filmului Speed Racer, cu Susan Sarandon:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea