Showbiz

#bambi #dance #raluca #denisa #operatie estetica #sani #silicoane #look #monden #alte-genuri

Surorile Bambi si-au pus silicoane

Fetele Bambi au apelat din nou la arta chirurgiei estetice. De data acestea, cele 2 surori au decis ca e momentul sa faca si o marire de bust, informeaza ziarul Click.

Cu cateva zile in urma, Denisa si Raluca au sarbatorit la Resita cei 9 ani de activitate muzicala. Cu aceasta ocazie, artistele si-au surprins fanii cu o schimbare estetica vizibila . Sanii mariti ai fetelor i-au lasat masca pe cei prezenti...dar, nu neaparat intr-un mod placut.

„Nu ma asteptam sa arate asa, Raluca e destul de grasa, iar sanii Denisei nu prea sunt la locul lor“, a povestit Andrei Chira, un tanar care a asistat la spectacol, pentru ziarul Click.

Desi nu este o noutate faptul ca Denisa a mai apelat la chirurgia plastica si inainte, pentru un implant cu colagen la buze, aceasta refuza sa dea prea multe detalii.

„Operatiile estetice nu mai sunt un subiect tabu. E normal sa arati bine daca ai un medic bun“, cam la asta s-a rezumat cantareata, referindu-se la acest subiect.

In schimb, pentru Raluca, contactul cu silicoanele a fost prima experienta de acest gen. Si desi, kilogramele in plus incep sa-si cam faca de cap, cantareata nu s-a sfiit sa-si prezinte colaceii intr-o rochie stramta si extravaganta .

Cu atatia ani de showbiz in spate, fetele si-au dat seama ca au nevoie, pentru a rezista pe piata muzicala, de o schimbare de look care sa le scape de imaginea celor 2 scolarite ce plangeau dupa acei „2 ochii caprui”.

Bambi - Imi cant iubirea

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea