Showbiz

#sunrise inc #numarul 1 #olanda #lick shot

Sunrise Inc - numarul 1 in Olanda

Aflati in primele pozitii in toate topurile de specialitate din Romania, Lick Shot , cel mai recent single Sunrise INC , ia cu asalt si clasamentele internationale.

Pana in prezent, single-ul Lick Shot a fost licentiat in SUA, Rusia, Scandinavia , Ucraina, Israel, Franta, Benelux, Anglia, Irlanda, Grecia si Cipru, iar in Olanda piesa se afla pe locul 1 in clasamentul radio, surclasand piese ca “We No Speak Americano“ - Yolanda Be Cool & DCUP sau “Cry, Cry” - Oceana .

"Ne bucuram mult ca Lick Shot este in urcare in toate clasamentele, iar locul 1 in topul din Olanda a fost o surpriza extrem de placuta. Speram ca in continuare piesa sa ajunga pe locul 1 in toate tarile in care a fost licentiata”, povesteste Adi.

Dar aceasta nu este prima data cand Sunrise INC au succes in Olanda. Primul lor single - Forever In My Soul - a fost inclus pe compilatia NIGHTLIFE AWARDS 09 Highlights - THE MEGAMIX, compilatia oficiala a premiilor Nightlife Awards din Olanda.

Sunrise Inc, infiintata in februarie 2009, este o trupa care are in fata o cariera promitatoare, lucru dovedit din plin de reusitele lor de pana acum.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea