Showbiz

#electro #suie paparude #videoclip #razboinicul luminii #septembrie 2008

Suie Paparude a filmat clipul piesei "Razboinicul luminii"

  
Trupa Suie Paparude a filmat in aceasta vara un nou videoclip pentru cel de-al 4-lea single de pe albumul “A fost odata”. 

Clipul va ilustra single-ul “ Razboinicul luminii ”. Videoclipul este unul de animatie, fiind realizat de Vali Chincisan. Trupa nu apare insa acest videoclip. Fanii grupului vor avea posibilitatea sa vizioneze acest clip pe posturile muzicale de specialitate, incepand cu luna septembrie.

Mihai Dobre, unul dintre membrii Suie Paparude, a declarat pentru ziarul Clujeanul ca Suie Paparude a pregatit doua noi piese care vor fi incluse pe un viitor album.

Suie Paparude s-a format la sfarsitul anului 1993, in Club A din Capitala. Este unul dintre cele mai longevive grupuri romanesti de muzica electronica . Suie Paparude se poate lauda faptul ca a cantat in deschiderea unor grupuri celebre precum Depeche Mode , 2 Unlimited sau Exploited.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea