Showbiz

#pop #catalin josan #muzica #single #stop #eurovision 2009

"Stop", noul single semnat Catalin Josan

Catalin Josan lanseaza un nou single. Acesta se intituleaza „Stop” si este piesa cu care artistul participa la concursul national Eurovision, editia pe 2009.

Melodia a fost compusa de Eduard Carcota , cel care a realizat si single-ul „Tornero” cu care Mihai Traistariu a participat la Eurovision in 2006 si piesa „Time” a lui Ionut Ungureanu.

Catalin Josan este castigatorul primei editii a emisiunii-concurs, „Megastar”. Tanarul artist este primul interpret care a semnat un contract cu cea mai mare casa de discuri „ Universal Music Romania”. La 30 octombrie 2007 a  lansat primul album din cariera, creat in colaborare cu Marius Moga, Don Baxter si creatoarea de moda, Maria Marinescu.

Materialul discografic se intituleaza „ Megastart ” si contine 11 piese, printre care „Veronica Demonica”, "Big Brown Eyes" (feat  Maria  Marinescu) si "Copacul", celebrul hit interpretat de Aurelian Andreescu . Primele 2 beneficieaza si de videoclip.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea