Showbiz

#sting #bere #sex tantric

Sting renunta la bere, nu si la maratoanele sexuale

Sting nu mai vrea sa bea bere. Motivul: fostul membru al trupei Police recunoaste ca a imbatranit si ca nu mai tine la bautura.

"M-am decis sa nu mai beau bere pentru ca nu mai tin la bautura", a marturisit Sting.

In schimb, Sting nu renunta la maratoanele sexuale cu Trudie Styler, precizand ca in acest fel se mentine sanatos. “Desigur, sapte ore de sex tantric pe noapte inca te ajuta”, a declarat Sting.

In ultima perioada, Sting a inceput sa se implice din ce in ce mai mult in salvarea delfinilor care sunt vanati de-a lungul coastelor Japoniei. Vedeta spune ca principala modalitate de ajuta delfinii este sa initieze o serie de dezbateri deschise.

Sting s-a intalnit saptamana trecuta in culisele unui concert pe care l-a sustinut la Tokyo cu Ric O'Barry, starul documentarului “ The Cove ”. Filmul, recompensat cu un premiu Oscar, prezinta cruzimea vanatorilor de delfini din Taiji , un oras din sud-vestul Japoniei.

"Am fost socat dupa ce am vazut filmul", a declarat Sting pentru Associated Press. “Nu ar trebui sa mancam delfini”, a adaugat artistul.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea