Showbiz

#pop #sting #concert #bucuresti #bilete #online #epuizate

Sting la Bucuresti - nu mai sunt disponibile bilete online

 
Biletele pentru concertul lui Sting la Bucuresti se vand ca painea calda. Biletele disponibile online s-au epuizat deja, la aproape o luna de la punerea lor in vanzare. Astfel, pe site-ul myticket.ro doritorii de bilete sunt intampinati de mesajul: “Nu mai sunt bilete disponibile la acest eveniment”.

Fanilor lui Sting nu le ramane decat sa isi incerce norocul la agentia de bilete a Salii Palatului precum si in reteaua magazinelor Diverta. Exista 5 categorii de bilete, in functie de pozitia fata de scena: 100, 175, 250, 350, 750 lei.

Sting urmeaza sa sustina un concert pe data de 10 februarie 2009 , la Sala Palatului din Bucuresti. Spectacolul este inclus în turneul de promovare a celui mai recent proiect al artistului, „Songs from the Labyrinth”, inregistrat alături de celebrul muzician bosniac Edin Karamazov, maestru al lautei şi fost elev al dirijorului roman Sergiu Celibidache.

De-a lungul impresionantei cariere muzicale, ca artist solo si lider al legendarei trupe rock The Police , Sting a vandut aproape 100 de milioane de albume şi a fost distins cu peste 16 premii Grammy . Printre hiturile sale celebre, fredonate de milioane de fani din întreaga lume, se numara „Fragile”, „Shape of My Heart”, „Roxanne”, „Desert Rose”, „Mad About You” şi „If I Ever Lose My Faith In You”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea