Showbiz

#pop #alte-genuri #sting #concert #sold-out #bilete #sala palatului #10 februarie 2009 #bucuresti

Sting la Bucuresti - concert sold-out

 
Concertul pe care Sting il va sustine pe 10 februarie , la Sala Palatului din Bucuresti, se va desfasura cu casa inchisa , anunta organizatorii concertului.

Biletele puse in vanzare initial au fost epuizate in doar cateva saptamani de la confirmarea evenimentului. Abia in momentul in care toate detaliile tehnice au fost puse la punct de catre echipa de productie a evenimentului s-a putut anunta in mod oficial faptul ca show-ul este sold-out .

Spectacolul pe care Sting il va sustine in februarie la Bucuresti se anunta a fi unul cu adevarat inedit: concertul este inclus in turneul de promovare a celui mai recent proiect al artistului, “Songs from the Labyrinth”, inregistrat alaturi de celebrul muzician bosniac Edin Karamazov si dedicat marelui compositor John Dowland (1563 - 1626).

Veritabil maestru al lautei si fost elev al dirijorului roman Sergiu Celibidache,Edin Karamazov va fi alaturi de Sting si pe scena Salii Palatului pe data de 10 februarie.

Sting nu este la prima vizita in tara noastra. El a mai sustinut un concert pe 20 mai 1996, cu ocazia turneului sau, "Mercury Falling Tour 1996/1997”. Show-ul de atunci s-a desfasurat tot la Sala Palatului. Sting si-a inceput cariera muzicala in trupa The Police ca vocalist si basist. De-a lungul carierei sale in cadrulThe Police cat si solo, Sting a vandut peste 105 milioane copii in intreaga lume.
 
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea