Showbiz

Steven Spielberg va realiza un film despre Abraham Lincoln

Urmatorul proiect al regizorului Steven Spielberg se va concentra pe viata celui de-al16 lea presedinte american , , si pe Razboiul Civil, iar filmarile ar putea demara la inceputul anului viitor.

Filmul biografic despre viata lui Abraham este un proiect mai vechi al lui Spielberg, pe care regizorul incearca sa-l realizeze de cativa ani, dar nu a reusit din cauza altor productii la care lucra. Scenariul peliculei a fost adaptat de Tony Kushner (Munich, Angels in America) dupa cartea biografica a lui Doris Kearns Goodwin, “The Uniter: The Genius Of Abraham Lincoln ”. Rolul lui Lincoln va fi jucat de Liam Neeson, care a acceptat propunerea lui Steven Spielberg inca de acum trei ani.

Pana sa inceapa filmarile la biografia lui Lincoln, Spielberg mai are in lucru filmul Tintin, a carui productie va debuta in toamna lui 2008. Regizorul va fi prezent la Festivalul de Film de la Cannes (14-25 mai) pentru a-si promova cel mai recent film, Indiana Jones and the Kingdom of the Crystall Skull, cu Harrison Ford si Cate Blanchett in rolurile principale.

TrailerIndiana Jones and the Kingdom of the Crystall Skull


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea