Showbiz

#steven spielberg #disturbia #proces #judecată

Steven Spielberg este dat in judecata

Regizorul Steven Spielberg este acuzat ca ar fi folosit scenariul filmului lui , Rear Window, la realizarea peliculei de anul trecut, , conform unui dosar inaintat saptamana aceasta Curtii Federale din , potrivit NBC.

In dosar se arata ca scenariul peliculelor este destul de asemanatoar. Ambele filme spun povestea unui barbat care, in timp ce se uita pe fereastra, este martorul unor intamplari stranii in casa vecinului sau.

Alaturi de regizor mai sunt acuzate si companiile Dreamworks , Universal Pictures si Viacom Inc, pentru incalcarea drepturilor de autor.

Purtatorul de cuvant al lui Steven Spielberg a refuzat sa comenteze, iar reprezentantii Viacom si Universal nu au putut fi contactati.

"Ce au realizat acuzatii nu au facut in mod legal ci pe ascuns, fara a plati drepturile pentru nuvela Rear Window, se specifica in dosarul inaintat curtii din Manhattan .

Disturbia a avut incasari de 80 de milioane de dolari in cinematografele din Statele Unite.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Disturbia

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea