Showbiz

#deces #boyzone #stephen gately

Stephen Gately de la Boyzone a murit

Cantaretul irlandez Stephen Gately , de la trupa Boyzone , a murit la varsta de 33 de ani, informeaza showbizspy.com.

Vedeta trupei Boyzone, care a facut senzatie acum zece ani cand a declarat ca este gay, a decedat in conditii misterioase, dupa ce a petrecut in Mallorca, unde se afla in vacanta.

“ Stephen a iesit sa bea ceva intr-un bar, apoi s-a intors in camera lui, a adormit si nu s-a mai trezit”, a declarat un prieten pentru revista News of The World.

"Suntem absolut devastati. Sunt in stare de soc. Luni m-am intalnit cu el la o ceremonie. Inca nu stim mai multe despre ce s-a intamplat cu el”, a declarat managerul trupei Boyzone, Louis Walsh.

Ceilalti patru membri ai trupei, care s-a reunit recent pentru cateva concerte, vor zbura catre Palma de Mallorca, pentru a fi alaturi de fostul lor coleg. "Eu si baietii vom merge acolo. Trebuie sa ajungem acolo unde a murit el si sa vedem cum putem ajuta”, a declarat Shane Lynch.

Ronan Keating, care se afla in Chicago, a fost devastat la aflarea vestii.

"Ronan este innebunit de durere. Vestea mortii lui Stephen a fost neasteptata. L-a iubit ca pe fratele lui. Erau foarte apropiati”, a declarat un apropiat.

„Nimanui nu ii vina sa creada ca s-a intamplat asa ceva. Toata lumea este in stare de soc. Stephen era un barbat in floarea varstei”, a mai declarat un apropiat.

Stephen Gately era casatorit inca din 2006 cu Andrew Cowles.

Boyzone - No matter what :

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea