Showbiz

#boyzone #muzica #pop #trupa

Stephen Gately (Boyzone) a murit din cauze naturale

Potrivit rezultatelor autopsiei, Stephen Gately , membru Boyzone , a murit din cauze naturale, informeaza Reuters.

Cantaretul a fost gasti mort sambata, 10 octombrie , la resedinta sa din Mallorca, unde ajunsese impreuna cu iubitul sau, Andrew Cowles.

Potrivit rezultatelor prelevate in urma autopsiei, Gately a murit in urma unor probleme pe care artistul le avea cu plamanii. Cadavrul nu prezenta semne de violenta.

Familia cantaretului de la  Boyzone a primit autorizatia de a lua trupul neinsufletit pentru a se putea ocupa de funeralii . Ceilalalti patru membri ai trupei Boyzone sunt devastati de durere de cand au aflat de moartea prietenului lor.

„Ronan (Keating) este innebunit de durere. Vestea mortii lui Stephen a fost neasteptata. L-a iubit ca pe fratele lui. Erau foarte apropiati”, a declarat o sursa.

„Nimanui nu ii vina sa creada ca s-a intamplat asa ceva. Toata lumea este in stare de soc. Stephen era un barbat in floarea varstei”, a precizat aceeasi sursa.

Boyzone - No Matter What

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea