Showbiz

#step up 3d #3d #step up #film

Step Up 3D aduce o explozie de dans si vedete

In pasi de dans, Step Up 3D , cea mai recenta ecranizare a seriei care a revolutionat universul dansului, le pregateste fanilor din Romania o premiera fara precedent, vineri, 3 septembrie, cu incepere de la ora 19.00, la Movieplex.

In pasi de dans isi vor face simtita prezenta la premiera de gala a filmului Step Up 3D in Romania: Anya, Radu Valcan, Madalina Draghici , Diana Dumitrescu, Cornel (Vunk), Dana Rogoz, Aylin Cadir, Adela Popescu, Ioana Maria Moldovan, Cabral si Andreea Patrascu.

Pe langa efectele speciale spectaculoase ale recentei productii 3D, vedetele vor avea ocazia sa urmareasca alaturi de public cele mai reusite numere de street dance din cadrul competitiei Urban Dance Jam. Concursul, prezentat de CRBL si jurizat de Omu Negru , Piticu si Francezu va incalzi atmosfera pentru o noua creatie 3D exploziva: Dansul Dragostei 3D.

Daca pana acum, filmele Step Up te faceau sa simti ca privesti cea mai tare petrecere, in care toata lumea danseaza, acum, gratie tehnologiei digitale 3D, vei simti ca esti parte din actiune.

Cumpara-ti bilet la premiera filmului Step Up 3D, de vineri, 3 septembrie, ora 19.00, la cinema Movieplex. Ai parte de cele mai tari dansuri pe ecran si in afara lui. Nu rata o experienta 3D coplesitoare si un show live incredibil. Ai sansa de a-ti intalni vedeta preferata si de a-i cunoaste pe cei care au adus pentru prima oara break dance-ul pe scenele din Romania si au inspirat tinerii sa traiasca si sa simta in spiritul street dance: Trupa Simplu!

Cu cei mai buni dansatori din lume, o coloana sonora cu cele mai noi hituri: Flo Rida (feat. David Guetta), Trey Songz, Laza Morgan,  Estelle (feat. Kardinal Offishall) si o poveste de dragoste pasionala, Step Up 3D face senzatie pe marile ecrane din 3 septembrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea