Showbiz

#step up 2 the streets

"Step Up 2", super eveniment la Cinematograful stelelor!

Intra in cel mai cool ring de dans, alaturi de echipa Cu un pas inainte, Adela Popescu, Vank, Dana Nalbaru , CRBL, trupa ZERO, Firma si Alb-Negru. Simte-te ca un star pe covorul rosu de la , vineri, 21 martie, cu incepere de la ora 19.30, cand va avea loc super lansarea filmului Dansul Dragostei 2.

In urma succesului inregistrat in 2006 de . Iar cand incepe filmul, pregateste-te pentru 98 de minute de adrenalina pura. Cu dansuri spectaculoase si muzica semnata de cele mai tari nume ale momentului, precum Missy Elliott, Enrique Iglesias si Plies featuring Akon, Dansul Dragostei 2 iti va taia respiratia cu ritmul sau hipnotizant.

Nu uita ca vineri, 21 martie, ora 19:30, la CinemaPRO , esti provocat sa intri in cel mai cool ring de dans, alaturi de vedetele tale preferate! Vino sa petreci o seara de vis alaturi de staruri, doar la CinemaPRO – Cinematograful Stelelor! Un eveniment oferit de MediaPro Distribution si CinemaPRO.

Povestea din Dansul Dragostei 2

In noul film ii vom vedea pe rebela Andie West (Briana Evigan), o nou-venita la Maryland School of the Arts si pe ambitiosul Chase (Robert Hoffman), starul absolut al scolii. Impreuna, cei doi se aventureaza in cautarea senzatiilor tari, pe care numai dansul strazii, cu miscarile lui extreme si agresive le poate oferi. Ajunsi, din salile scolii de dans, in undergroundul din Baltimore, cei doi sunt acum hotarati sa participe la cea mai mare si mai dura competitie de street-dance.

Cum tensiunea creste atat pe ringul de dans cat si in viata personala, fiecare trebuie sa invete sa impace dragostea cu loialitatea, libertatea cu oportunitatile si ceea ce este cu ceea ce crede ca poate deveni.

Trailer Step Up 2 The Streets


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea