Showbiz

#ticalosii #actor #internat #stefan iordache

Stefan Iordache - internat la spitalul Elias

Actorul este, potrivit unor surse medicale, bolnav de leucemie acuta si are nevoie de tratament, potrivit evz.ro.

Actorul, in varsta de 67 ani, a facut cateva analize, iar medicii urmeaza sa-i prescrie un tratament adecvat.

pe 3 februarie 1941 la Calafat, iar intreaga sa cariera si-a dedicat-o actoriei si muzicii.

Repartizat la Resita , degraba trecator prin Teatrele din Timisoara si Constanta, Stefan Iordache a devenit actor de teatru adevarat si temeinic in perioada de glorie a Teatrului Nottara .

Actorul a interpretat de-a lungul timpului roluri precum Hamlet, Regele din Viziuni flamande, Raskolnikov din Crima si pedeapsa, Maestrul din Maestrul si Margareta, Richard de Gloucester din Richard al III-lea, Nae Catavencu din O scrisoare pierduta, John Barrymore din Barrymore sau Alex din Alex si Morris, iar cel mai recent rol al sau este Printul Potemkin, in piesa Ecaterina cea Mare, regizata de Cornel Todea si pusa in scena la Teatrul National Bucuresti .

Stefan Iordache a tinut ascunse problemele sale de sanatate chiar si de prieteni, intrucat apropiatii lui nu stiu nimic despre acestea.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Ticalosii, ultimul film in care apare actorul Stefan Iordache

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea