Showbiz

#invita #autografe #craciun #album #stefan banica

Stefan Banica te invita la o sesiune de autografe speciala

Sambata, 5 decembrie, la ora 17:00, Stefan Banica are intalnire cu fanii in Baneasa Shopping City pentru a lansa cel mai nou album al sau, “Un Craciun cu Stefan Banica”, DVD-ul cu prima comedie romaneasca de Craciun – Ho Ho Ho, dar si pentru a imparti autografe tuturor celor prezenti.

Pentru cei care au visat tot anul sa il cunoasca pe Stefan Banica, sa ii vorbeasca sau sa se fotografieze cu el, MediaPro Music si Pro Video le indeplinesc acum, in preajma Sarbatorilor de iarna, aceasta dorinta. Sesiunea de autografe se va desfasura intr-o adevarata atmosfera de sarbatoare pe fundalul sonor al melodiilor de pe “Un Craciun Stefan Banica”, cel de-al doilea album de colinde din cariera artistului.

La 9 ani de la editarea primei sale compilatii de Craciun, Stefan Banica a pregatit un material discografic dedicat Sarbatorilor de iarna, album ce contine cantece alese cu grija de artist, colinde si melodii ce surprind perfect atmosfera Sarbatorilor.

“Un Craciun cu Stefan Banica” reuneste 10 cantece pline de caldura, unele dintre cele mai cunoscute piese dedicate Sarbatorilor de iarna, hituri binecunoscute, dar si noul cantec de Craciun: “Ho Ho Ho”. Melodia ce promoveaza albumul se afla si pe coloana sonora a filmului omonim, ce a fost lansat pe 20 noiembrie.

Pe langa colindele traditionale: “O, brad frumos!” sau “O, ce veste minunata”, albumul de colectie contine si piese compuse de catre artist special pentru Craciun: “Doar o data-i Craciunul”, “Doar un Craciun cu tine”, dar si melodii internationale dedicate acestei perioade: “Joy To The World” , “I’ll Be Home For Christmas ” sau “Adeste Fideles”.

Asadar, vino sa fii alaturi de Stefan Banica si sa primesti un autograf cu dedicatie...pe post de cadou de Craciun !

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea