Showbiz

#dansez pentru tine #craciun #album #stefan banica

Stefan Banica si-a lansat albumul de colinde la “Dansez pentru tine”

Stefan Banica a lansat discul “Un Craciun cu Stefan Banica” vineri, 13 noiembrie, in direct, in cadrul emisiunii Dansez pentru tine, informeaza MediaPro Music.

Materialul contine 10 cantece alese cu grija de artist, colinde si melodii ce surprind perfect atmosfera Sarbatorilor, unele dintre cele mai cunoscute piese dedicate Sarbatorilor de iarna, hituri binecunoscute, dar si noul cantec de Craciun: “ Ho Ho Ho ”.

Melodia ce promoveaza albumul se afla si pe coloana sonora a filmului omonim, ce va fi lansat din 20 noiembrie, in cinematografe.

Pe langa colindele traditionale: “ O , brad frumos!” sau “O, ce veste minunata”, albumul de colectie contine si piese compuse de catre artist special pentru Craciun: “Doar o data-i Craciunul”, “Doar un Craciun cu tine”, dar si melodii internationale dedicate acestei perioade: “Joy To The World” , “I’ll Be Home For Christmas” sau “Adeste Fideles”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea