Showbiz

#pop #dance #concert #stefan banica jr #morandi #loredana #ziua unirii #24 ianurie 2009 #iasi

Stefan Banica Jr. si Loredana danseaza Hora Unirii la Iasi


Morandi, Stefan Banica Jr  ( foto ) si Loredana Groza vor sarbatori Ziua Unirii Principatelor la Iasi. Concertul este programat sa aiba loc in fata Palatului Culturii, informeaza Ziarul de Iasi.

“Primul, de la ora 18, va canta Morandi. Inca nu s-a stabilit ordinea celorlalti doi", a a declarat Gheorge Nichita, primarul Iasului .

Concertul va dura doua ore si un sfert. Pentru acest concert municipalitatea va plati 28000 euro. Din aceasta suma vor fi acoperite onorariile trupelor si transportul lor la Iasi.

In aceeasi zi, insa pe scena din Piata Unirii, vor urca o serie artisti de muzica populara precum Irina Loghin, maria dragomiroiu, nicolae furdui iancu sau Sofia Vicoveanca. De asemenea, va concerta si Ansamblul condus de Nicolae Botgros din Republica Moldova.

Atat concertele din Piata Unirii, cat si cele de la palatul culturii din Iasi, fac parte dintr-o serie ampla de manifestari organizate cu ocazia implinirii a 150 de ani de la unirea principatelor Romane.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea