Showbiz

#super-love #stefan banica #videoclip #lansare #pop

Stefan Banica a lansat oficial videoclipul "Super-love" (VIDEO)

“ Super-love ”, cel mai nou videoclip al lui Stefan Banica , s-a lansat luni seara, in cadrul emisiunii TV “Happy Hour”.

Tot ieri s-a lansat pe site-ul oficial al artistului - www.stefanbanica.ro - Campania Super -love, care  isi propune realizarea uneia dintre cele mai ample baze de date atasate unui site oficial al unui artist / compozitor roman. Aceasta baza de date ii va  aduna la un loc pe toti admiratorii lui Stefan Banica.

In acest videoclip veti avea ocazia sa descoperiti un Stefan Banica un pic mai altfel: cu ochelari de vedere si cu o coafura afro ce te duce cu gandul la anii ’70. Tot in aceast clip apare si sotia cantaretului, Andreea Marin Banica. Este pentru a doua oara cand fosta prezentatoare a emisiunii Surprize-Surprize figureaza intr-un videoclip de-al lui Stefan Banica.

"Super-love” va da si numele unui nou album Stefan Banica, programat pentru a fi lansat in toamna acestui an impreuna cu MediaPro Music.

Stefan Banica – “Super-love”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea