Showbiz

Staruri noi pentru "Confessions of a Shopoholic"

Noul film de comedie, Confessions of a Shopaholic, isi intregeste distributia cu staruri precum, John Lithgow, kristin scott thomas, Leslie Bibb, Lynn Redgrave si Julie Hagerty. Rolul principal este detinut de actrita Isla Fisher.


Pelicula, ale carei filmari au loc la New York si in Connecticut, este bazata pe romanele bestseller ale lui Sophie Kinsella, iar regia este semnata de P.J. Hogan (Peter Pan, My Best Friend's Wedding) . Filmul se concentreaza pe aventurile unei dependente de cumparaturi (Isla Fisher) din Manhattan, care intra in datorii ce o depasesc, si isi gaseste un job de consilier financiar la o revista celebra.


In film, John Lithgow joaca rolul unui magnat al presei, Kristin Scott Thomas intra in pielea unui editor de revista, Leslie Bibb va face parte din staff-ul companiei, Lynn Redgrave va conduce un imperiu editorial, iar Julie Hagerty va interpreta o asistenta personala.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea