Showbiz

#pop #rock #dance #alte-genuri #r&b #mtv europe music awards 2008 #kathy perry #morandi

Start la MTV Europe Music Awards 2008

 
In aceasta seara are loc la Liverpool cea 14-a editie a MTV Europe Music 2008. Gazda editiei din acest an este cantareata Katy Perry ( foto ). Evenimentul va putea fi urmarit, in direct, de la ora 22.00, la MTV Romania.

La ceremonia de la Liverpool Romania va fi reprezentata de trupa Morandi . Formatia este castigatorea categoriei “ Best Romanian Act” si va urca pe scena pentru a-si ridica trofeul.

 Vor sustine prestatii live The Killers, Kid Rock, Duffy, Pink, Beyonce, The Ting Things, Estelle , Kanye West, Take That.

La categoria "Albumul anului" au fost nominalizati Alicia Keys - "As I Am", Britney Spears - "Blackout", Coldplay - "Viva La Vida or Death And All His Friends", Duffy - "Rockferry" si Leona Lewis - "Spirit". Pentru "Cel mai bun artist al anului" au intrat in competitie Britney Spears, Rihanna, Amy Winehouse, Coldplay si Leona Lewis. Pentru "Cea mai buna interpretare rock" au fost mentionati veteranii de la Metallica, alaturi de Slipknot , 30 Seconds To Mars , Linkin Park si Paramore.

MTV Europe Music Awards au debutat in 1994.  MTV EMA premiaza cele mai populara videoclipuri din Europa.

Eminem este pana in prezent cel mai premiat artist la MTV Europe Music Awards, castigand nu mai putin de 8 premii.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea