Showbiz

#spin off #ryan reynolds #deadpool #warner bros.

Spin off-ul Deadpool - fara Ryan Reynolds?

Creatorul lui Deadpool a venit cu o veste proasta. Spin off-ul care ar fi trebuit sa aiba in centru povestea mutantului Deadpool este foarte aproape de a nu mai fi realizat, scrie digitalpspy.co.uk.

Cauza o reprezinta contractul care il leaga pe Ryan Reynolds, actorul care l-a jucat pe Deadpool in X-Men Origins: Wolverine, de alte doua filme din seria Green Lantern.

Intr-o serie de mesaje postate pe contul sau de Twitter, Robert Liefeld a explicat ca Warner Bros. planuieste sa faca doua continuari la Green Lantern, care vor fi filmate simultan. Acest lucru ii va forta pe producatorii lui Deadpool de la 20th Century Fox sa renunte definitiv la proiectul lui Robert Rodriguez.

“Warner Bros incearca sa-si protejeze investitia. Nu vor ca Ryan Reynolds sa joace si in Deadpool si in Green Lantern . Va fi interesant de urmarit. Ideea este ca daca cei de la Fox nu reusesc sa puna mana pe Ryan Reynolds in pauza dintre primul film Green Lantern si continuarile sale, Deadpool nu se va mai face”, a scris Liefeld pe Twitter.

Liefeld sustine ca cei de la Warner Bros vor sa impiedice realizarea unui film rival cu supereroi (Deadpool), dar spera ca acest conflict se poate rezolva pe cale amiabila: “Sper ca ratiunea va invinge si toti isi vor aduce aminte cum Harrison Ford a fost aproape simultan atat Indiana Jones , cat si Han Solo.”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea