Showbiz

Spielberg vrea sa ecranizeze manga "Ghost in the Shell"

DreamWorks a achizitionat drepturile de ecranizare a benzilor desenate (manga) japoneze, Ghost in the Shell si intentioneaza sa realizeze un thriller politist in 3D, adaptat dupa povestea animata.

Ghost in the Shell urmareste aventurile unei echipe speciale din cadrul Comisiei Japoneze pentru siguranta publica specializata in combaterea crimelor legate de tehnologie. Creat deMasamune Shirow, Ghost in the Shell a fost publicat pentru prima data sub forma de benzi desenate in 1989. De atunci, bd-urile au fost transformate in trei filme anime, un serial tv si trei jocuri video. Cel de-al doilea film anime,Ghost in the Shell 2: Innocence , a fost lansat in SUA de catre DreamWorks in 2004.

Universal si Sony ar fi vrut sa achizitioneze Ghost in the Shell, dar regizorul Steven Spielberg, un fan declarat al povestii din bd-uri, a fost mai rapid si a adus proiectul la DreamWorks, unde va fi ecranizat intr-un thriller politist 3D, presarat cu multe scene de actiune spectaculoase.

Nu se cunosc alte date despre viitoarea productie, dar cel care va realiza scenariul este Jamie Moss, care a scris recentul Street Kings, in regia lui David Ayer.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea