Showbiz

#tobey maguire #kirsten dunst #3d #spider-man 4 #filmari #actor #film

Spider-Man 4 nu va fi filmat in 3D

" Spider-Man 4 ” nu va beneficia de tehnologia 3D. Intr-un interviu recent acordat agentiei Associated Press, Howard Stringer, seful executiv de la Sony Corporation, a declarat ca nu crede ca noul Spider-Man 4 va fi filmat cu camera 3D.
 
Zvonurile confor carora " Spider -Man 4" va fi 3D au venit de la Amy Pascal si Michael Lynton, co-presedinti la Sony Pictures Entertainment.  Intrebati de reporterii revistei Forbes daca se va lua in calcul sau nu aceasta tehnologie, Pascal a raspuns sec :“S-ar putea.”

Si in cea de-a patra parte din Spider-Man capetele de afis vor fi Tobey Maguire in rolul lui Peter Parker /Spider-Man si Kirsten Dunst, care o va interpreta pe Mary Jane Watson.
 
Pelicula va fi produsa de Avi Arat in colaborare cu Grant Curtis si Laura Ziskin, in vreme ce scaunul de regizor va fi ocupat de Sam Raimi. "Spider-Man 4" urmeaza sa ruleze pe marile ecrane din SUA din 5 mai 2011 .
 
Urmareste mai jos trailerul filmului Spider-Man 3, cu Tobey Maguire si Kirsten Dunst in rolurile principale:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea