Showbiz

#spice girls #trupa #pop #muzica

Spice Girls se reunesc in 2012

Spice Girls se reunesc pentru un recital pe care il vor sustine la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice din 2012 de la Londra, potrivit femalefirst.co.uk.

In ultimul timp s-a tot zvonit prin presa de peste ocean ca cele cinci membre ale trupei – Victoria Beckham , Emma Bunton, Geri Halliwell , Melanie Brown si Melanie Chisholm – pregatesc o de senzatie.

Melanie Chisholm a negat insa aceste zvonuri, insistand ca fiecare dintre ele se axeaza acum pe proiectele personale. Managerul Simon Fuller a dezvaluit pentru publicatia Sunday Mirror ca un show de revenire a trupei este foarte posibil.

„Si-au pus atat de bine amprenta in istoria muzicala britanica, incat nu vad moment mai potrivit pentru un show de revenire”, a declarat Simon Fuller.

„Cererea lor ca si trupa este mai puternica ca niciodata. Ele insa nu vor sa o ia de la capat cu hituri precum `Wannabe`, dar este uimitor cat de des vorbeste lumea de reuniunea lor. Si cred ca o vor face, dar undeva prin 2012”, a completat acesta pentru Sunday Mirror.

Spice Girls - Headlines (Friendship Never Ends)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea