Showbiz

"Speed Racer" va inchide Festivalul de Film Tribeca

In perioada 23 aprilie – 3 mai 2008 se va desfasura la New York Festivalul International de Film Tribeca.

Festivalul va fi deschis de comedia regizata de ( Saturday Night Live ), , iar in inchidere, pe 3 mai, va fi proiectat ultimul proiect cinematografic al fratilor . Pelicula este adaptarea pentru marele ecran a “Mach Go Go Go”, un anime de succes creat de Tatsuo Yoshida si care a rulat in anii ’60.

este un tanar a carui maiestrie la volanul masinilor de curse il face sa viseze la castigarea faimosului raliu , unde, cu ani in urma, fratele sau si-a pierdut viata.

Speed este loial afacerii de familie, atragatoare si pentru trustul Royalton Industries. Cand tatal lui Speed refuza oferta facuta de Royalton, proprietarul trustului ameninta ca Speed nu va mai castiga nicio cursa majora. Dar Speed, prietena lui Trixie si formidabila masina Mach 5 sunt de o cu totul alta parere.

Trailer Speed Racer


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea