Showbiz

#dependentii de sex #clinica #sandra bullock #sotul

Sotul Sandrei Bullock a ajuns intr-o clinica pentru dependentii de sex

Dupa ce a cauzat unul dintre cele mai mari scandaluri de anul acesta, , sotul afemeiat al s-a internat din proprie initiativa intr-o clinica specializata in tratarea dependentei de sex, scrie people.com.

Zvonurile ca James a inselat-o pe Bullock timp de 11 luni anul trecut in timp ce actrita filma pentru The Blind Side au aparut in presa pe 15 martie, la exact o saptamana dupa ce Sandra castigase premiul Oscar.

Incoltit si blamat pentru comportamentul sau fata de Sandra, Jesse James a recunoscut infidelitatile si si-a cerut scuze public pentru situatia creata, implorandu-si sotia sa se intoarca acasa.

Pana acum Sandra nu a dat semne ca intentioneaza sa se impace cu sotul nebunatic, ba chiar este pe cale de a divorta, mai ales dupa ce alte trei femei au aparut in presa si au afirmat ca au avut relatii cu James in ultimii 4 ani, adica in timp ce acesta era casatorit cu actrita.

Intr-o incercare disperata de a-si salva mariajul, Jesse James s-a internat zilele trecute intr-o clinica specializata in tratarea dependentei de sex. Un loc pe unde au mai trecut recent si alte celebritati, precum David Duchovny si Tiger Woods .

“Jesse s-a internat intr-un centru special pentru tratarea problemelor pe care le are. Si-a dat seama ca ajutorul specializat este crucial in situatia sa, mai ales ca este constient de faptul ca a facut rau familiei sale si acesta este ultimul pas pe care il poate face pentru a-si salva casnicia”, a declarat reprezentantul lui James in exclusivitate pentru revista People.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea