Showbiz

#pop #rock #gwen stefani #gavin rossdale #monden #homosexual #relatie #iubire #marylin #boy george

Sotul lui Gwen Stefani este homosexual

Rocker-ul Gavin Rossdale , sotul lui Gwen Stefani , a avut mai demult o relatie amoroasa cu un barbat, intitulat Marylin , potrivit vedeta.ro.

Cel care a descoperit acest lucru a fost Boy George , care in 1995, vorbeste in cartea sa despre relatia dintre cei 2, desi atunci, atat Gavin cat si Marylin au negat existenta unei iubiri, sustinand ca sunt doar foarte buni prieteni.

„Nu am fost impreuna cu Marilyn. Am fost si inca suntem foarte buni prieteni”, marturisea Gavin Rossdale in acea perioada.

Mai nou insa, povestea a luat o cu totul alta intorsatura, in momentul in care Marylin a pretins ca a mintit doar pentru ca l-a rugat Rossdale.

„Gavin si Gwen sunt perfecti unul pentru celelalt, dar el a fost iubirea vietii mele. El devenea cunoscut in America si din acest motiv am fost de acord sa mint impotriva firii mele. Am fost impreuna timp de 5 ani, dar am simtit ca au fost 40 de ani”, a declarat Marilyn intr-un interviu exclusiv pentru revista In Touch.

Gwen Stefani s-a casatorit cu muzicianul Gavin Rossdale in anul 2002, iar in 2006 aceasta a dat nastere primului copil al cuplului, un baietel, pe care l-au numit Kingston. In 2008, Gwen a nascut al doilea baietel, pe nume Zuma.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea