Showbiz

#natasha richardson #sotia #liam neeson #coma #accident #ski

Sotia lui Liam Neeson - in coma in urma unui accident de ski

natasha richardson, sotia actorului Liam Neeson , a fost spitalizata luni (16 martie) in urma unui accident de ski suferit in Canada, scrie wenn.com.

Actrita in varsta de 45 de ani ar fi ajuns la un spital din Montreal in coma dupa ce a suferit un traumatism cranian sever. La aflarea vestii, Liam Neeson a parasit imediat platourile de filmare din Toronto unde lucreaza la cel mai recent film al sau, pentru a fi alaturi de sotia sa.

Ieri (marti) insa, ziarul Time Out New York s-a grabit sa publice o stire care anunta decesul actritei Natasha Richardson, sustinand ca reporterii au obtinut informatia de la o ruda apropiata a familiei. Intre timp stirea eronata a fost rescrisa, editorii ziarului recunoscand ca actrita nu a decedat, dar se afla in coma profunda cu sanse minime de a supravietui.

In cursul zilei de ieri, Richardson a fost adusa la cererea familiei la un spital din New York pentru a fi mai aproape de cei doi fii ai sai. Deocamdata reprezentatii actritei nu au dat o declaratie oficiala despre starea acesteia.

Natasha Richardson s-a accidentat in timpul unui curs de ski intr-o statiune de langa Montreal. Actrita nu purta casca de protectie si nu a acuzat dureri imediat dupa accident. O ora mai tarziu insa, starea ei se inrautatise si a fost transportata de urgenta la spital.

Richardson este fiica actritei Vanessa Redgrave si este casatorita cu actorul irlandez Liam Neeson din 1994.

Urmareste trailerul filmului Asylum cu Natasha Richardson.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea