Showbiz

#charlie sheen #brooke muller #gemeni #spitalizare #contractii premature

Sotia lui Charlie Sheen a fost internata de urgenta

Sotia actorului Charlie Sheen, Brooke Mueller a fost spitalizata de urgenta din cauza unor contractii premature , informeaza femalefirst.co.uk.

Prezentatoarea TV, care este insarcinata cu gemeni, a ajuns de urgenta la un spital din Los Angeles, dar a fost externata miercuri, 19 februarie.

Stan Rosenfield, purtatorul de cuvant al lui Charlie Sheen, a declarat ca, “Brooke a avut contractii premature, care nu sunt chiar atat de neobisnuite in stadiul acesta de sarcina, mai ales pentru cineva care are gemeni.”

Sheen mai are doi copii cu fosta lui sotie Denise Richards,  - Sam, de patru ani si Lola de trei ani, dar si o fiica, Cassandra, 24 de ani, cu o fosta iubita.

Sotia actorului ar trebui sa aduca gemenii pe lume in luna aprilie.

Charlie Sheen, fiul actorului Martin Sheen si fratele lui Emilio Estevez, a devenit cunoscut publicului la inceputul anilor '80, cand a jucat in filmul Plutonul al lui Oliver Stone, recompensat cu un premiu Oscar. In prezent, Sheen este cel mai bine platit actor de televiziune din SUA, primind un salariu de peste 800 de mii de dolari pentru fiecare episod din serialul Doi barbati si jumatate .

Urmareste trailerul filmului Lovitura, cu Charlie Sheen

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea