Showbiz

#singur acasa #home alone #accident rutier #dakota #macaulay culkin

Sora actorului Macaulay Culkin a decedat in urma unui accident rutier

Sora actorului Macaulay Culkin , Dakota Culkin, a fost lovita mortal de o masina, saptamana aceasta, in Los Angeles, potrivit people.com.

Sora vedetei din filmele Home Alone si Home Alone 2 a iesit, fara sa se asigure, in fata unei masini care circula in mod regulamentar in zona de vest a Los Angeles-ului, in noaptea de marti, 9 decembrie.

Dakota (29 de ani) a fost dusa de urgenta la spitalul UCLA cu rani grave la cap, dar a murit a doua zi, potrivit declaratiilor purtatorului de cuvant al politiei din L.A., Richard French.

French a adaugat ca este vorba despre un simplu accident rutier si ca nu exista motive intemeiate pentru a declansa o investigatie amanuntita.

“Soferul a oprit imediat masina, s-a identificat si a incercat sa-i acorde primul ajutor , potrivit legii,” a declarat French. “Detectivii au confirmat ca soferul nu se afla sub influenta drogurilor sau alcoolului si ca nu a fost comisa o crima.” a adaugat acesta.

Purtatoarea de cuvant a actorului Macaulay Culkin, Michelle Bega, a declarat ca a fost un accident teribil si ca familia indurerata nu doreste sa comenteze ceea ce s-a intamplat.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Home Alone 2, cu Macaulay Culkin

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea