Showbiz

#brandon flowers #video #charlize theron #the killers #solist

Solistul trupei The Killers, salvat de Charlize Theron (VIDEO)

Brandon Flowers , solistul trupei americane The Killers , si-a lansat la sfarsitul saptamanii trecute videoclipul piesei Crossfire in care apare si frumoasa actrita Charlize Theron .

Chiar daca piesa nu impresioneaza si pare sa nu se prea potriveasca cu imaginile, Brandon Flowers reuseste sa atraga atentia cu ajutorul lui Charlize Theron, care interpreteaza in videoclip rolul unei asasine care il salveaza pe solist de niste ucigasi ninja.

Inarmata cu o sabie katana, Charlize ii pedepseste pe asasini cam ca Uma Thurman in Kill Bill si reuseste sa-l salveze in final pe Flowers, sechestrat si batut de “baietii rai” din videoclip din motive necunoscute.

Crossfire este primul single promovat de pe albumul de debut al lui Brandon Flowers, intitulat Flamingo. Acesta este primul proiect solo al solistului de la The Killers . Lansarea oficiala a albumului Flamingo va avea loc in septembrie.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea