Showbiz

#oceans eleven #steven soderbergh #matt damon #michael douglas #liberace

Soderbergh va realiza un film despre pianistul Liberace

, regizorul filmului Ocean ’s Elven, va realiza un film biografic despre controversatul pianist , o personalitate despre care s-a afirmat in repetate randuri ca ar avea inclinatii homosexuale, potrivit Variety.

Rolul lui Liberace va fi interpretat de actorul de dolari, reprezentand o pensie pentru perioada de cinci ani in care cei doi ar fi fost intr-o relatie.

Liberace nu si-a dezvaluit niciodata orientarea sexuala, negand zvonurile care circulau in acea vreme referitor la homosexualitatea sa, iar Thorson a primit din partea judecatorilor suma modesta de 95.000 de dolari.

Liberace a decedat din cauza complicatiilor provocate de SIDA, alimentand o data in plus speculatiile despre inclinatiile sale sexuale nefiresti.

Inante de biografia lui Liberace, , un film care spune povestea unei prostituate .

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Ocean's Eleven, in regia lui Steven Soderbergh

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea