Showbiz

#19 septembrie #arenele romane #bucuresti #snoop dogg #muzica #hip hop

Snoop Dogg aduce hip-hop-ul american la Bucuresti


Rapperul Snoop Dogg va sustine un concert extraordinar pe 19 septembrie , de la ora 21.00, la Arenele Romane din Capitala.

Biletele au fost puse, astazi, in vanzare, la de 80 de lei (loc in picioare) si 150 lei (loc pe scaun), si se gasesc in reteaua bilet.ro precum si in magazinele Flanco, Flamingo, magazinul Muzica, Sala Palatului, Cora Pantelimon , Libraria Libri, Cluj, , Iulius Mall Timisoara,

Pe numele real Calvin Broadus, Snoop Dogg a fost introdus in lumea rapului prin albumul lui Dr. Dre, "The Chronic". Artistul a devenit cunoscut mai ales dupa ce a fost arestat sub acuzatia ca ar fi complice la crima.

De-a lungul timpului artistul a avut o serie de colaborari cu nume celebre din lumea muzicii: Pussycat Dolls ("Buttons"), Mariah Carey ("Say Somethin'"), Justin Timberlake ( "Signs"), ("Gangsta Walk"). Snoog Dogg este totodata primul hip-hop-er care are inclusa o piesa pe coloana sonora a unui .

Urmariti cateva videoclipuri ale unor piese din repertoriul lui Snoop Dogg.

Drop It Like It's Hot 

 

 That's That ( feat. R.Kelly)

 

 Buttons (featuring Pussycat Dolls)

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea