Showbiz

#19 decembrie 2008 #sala polivalenta #romania #miniturneu #smokie #concert #alte-genuri #oldies #rock

Smokie, in concert la Sala Polivalenta


Trupa Smokie revine in Romania pentru a sustine un concert pe 19 decembrie la Sala Polivalenta, incepand cu ora 19.00. Grupul va fi acompaniat de Orchestra Simfonica "101 Viori". Pentru acest eveniment au fost puse vanzare 3 categorii de bilete: 100, 150 si 200 lei.

Concertul de la Bucuresti face parte dintr-un miniturneu Smokie in Romania. Formatia urmeaza sa mai sustina concerte in Iasi(20 decembrie), Cluj ( 21 decembrie ) si Timisoara( 22 decembrie ).

Smokie s-a infiintat in 1965 in Marea Britanie sub numele de The Yen, in urmatoarea componenta: Chris Norman (vocal/chitara/pian) Terry Uttley (bas/voce), Alan Silson (chitara solo/voce) si Ron Kelly (tobe). In 1974 trupa isi schimba titulatura in Smokey.

In 1975 se opereaza o mica modificare in ortografierea numelui trupei, titulatura finala fiind cea de Smokie. Sunt lansate single-uri precum "If You Think You Know How to Love Me" , "Don't Play Your Rock'n'Roll to Me", "Wild Wild Angels" , "I'll Meet You at Midnight" , "Lay Back in the Arms of Someone" care se dovedesc a fi mari succese de top.

Cel mai mare hit al trupei ramane insa “Living next door to Alice”. In 1986 Chris Norman paraseste trupa pentru a se concentra asupra carierei solo. In prezent trupa activeaza in urmatoarea componenta: Mike Craft (voce, chitara ritmica), Mick McConnell( chitara solo, voce), Terry Uttley (bas, voce), Steve Pinnell(baterie), Martin Bullard(clape).

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea