Showbiz

#muzica #bilet #simplu #album #turneu #bucuresti #sala palatului #concert #smiley #dance #. marius moga

Smiley si alter-ego-urile lui in concert la Sala Palatului

 
Pe 13 martie, la Sala Palatului din Bucuresti, Smiley va sustine un mega-concert incepand cu ora 19.30. Show-ul va fi regizat dupa acelasi concept ca si turneul de promovare a primului album solo al cantaretului, intitulat „ In lipsa mea ”.

Personajele principale ale spectacolului vor fi Smiley si cele 3 alter ego-uri ale sale: Miley, Iley si Ley. Binenteles ca de pe scena nu vor lipsi baietii de la trupa Simplu si prietenii artistului, Alex Velea si Marius Moga.

Cei care doresc sa participe la acest concert, pot comanda biletele de pe site-ul www.bilete.ro . Acestea vor fi livrate, incepand cu 11 februarie. Tichetele au mai multe categorii de preturi: categoria 1 – 150 lei, categoria 2 – 100 lei, categoria 3 – 50 lei si cea de-a 4 categorie – 30 lei.

Anul 2008 a fost unul prolific pentru cariera lui Smiley. Acesta a reusit sa-si insuseasca, la cea de-a 6-a editie a galei „ Romanian Music Awards ”, cele mai multe premii, atat ca solist, cat si ca membru al trupei Simplu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea