Showbiz

#mobil #monden #reclama #spot #alex #simplu #crbl #smiley #alte-genuri #pop #. marius moga

Smiley s-a lasat calarit de CRBL

Smiley si-a rupt picioarele carandu-l pe CRBL in carca. Si nu, nu au facut chestia asta pentru distractie, ci ca sa castige un ban in plus. Simpaticii artistii au filmat lunea trecuta o reclama pentru o firma de telefonie mobila, in urma careia au fost platiti cum se cuvine.

“Am semnat contractul pe loc. Le-am cedat si drepturile de autor pentru piesa "Am bani de dat", evident, contra cost . Nu ma pot plange decat ca mi-am rupt picioarele cu CRBL in carca. Are vreo 95 kg si n-a fost usor sa-l car. Asa a fost scenariul, n-am avut incotro”, a povestit Smiley pentru ziarul „Click!”

Intr-unul din spoturi apar si colegii de breasla a celor doi, Marius Moga si Alex. Nici pentru acestia, lucrurile n-au fost usoare. Si asta pentru ca scenariul presupunea ca Alex sa faca 10 flotari cu „micul Mozart” in spate.

Printre celelalte aventuri profesionale ale lui Smiley din ultimul timp se numara si un prim concert solo care a umplut Sala Palatului si o cantare la aniversarea Principesei Margareta. Putem spune astfel ca, oficial, artistului ii merge foarte bine!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea